keskiviikko 7. joulukuuta 2011

Joulukalenteri

Mitäs elämääni kuuluu? Öh.. vähän aikaa sitten oli koeviikko. Meni ihan jees. En ole vielä saanut kaikkia kokeita, mutta väliäkö sillä. Sain ainakin hyväksytyn historian kokeesta ja lupasin pitää tukiopetusta kavereilleni. Yksi kavereistani sanoi että haluaa myös suomen tukiopetusta. Minusta on tullut joku hitsin opettaja! :D Noh, kaikkea pitää kokeilla.

Hei eilen oli itsenäisyyspäivä. Täytyy sanoa etten ole ikinä katsonut tuntematonta sotilasta. Pitäisikö hävetä? Suomen muotijuhlia, tai siis linnan juhlia tuli vähän seurattua. Olihan siellä hienoja pukuja, mutta sitten niitä kauheitakin. Sitäpaitsi juontajat änkyttivät kauheasti. Aina sanoivat vääriä nimiä tai jotain. Niinpä katsoimmekin juhlia ruotsiksi. Tuli naurettua kauheasti kun joku juontajista tokaisi että "Herr blablabla med sin fru centerpartiet." :D Naiselle on annettu helvetin hieno nimi, hehheh.. En tehnyt itsenäisyyspäivänä oikein mitään. Paitsi ruokaa ja sitten kirjoitin joulunovellin. Minusta on tullut joku novellifriikki. Aina kun saan jonkun idean kirjoitan siitä novellin.
En odota joulua ollenkaan. Se tulee kuitenkin jostain nurkan takaa kuin sitä vähiten odottaa. Minulla on kuitenkin jolukalenteri. :D Pitäisi syödä tämän päivän suklaa. Minulla on disney prinsessa kalenteri. Heh, sopii minulle sillä olen niin disney fani. Vaikka enemmänkin pahisten, mutta heistä ei ole kalenteria. En kuitenkaan pomppinut riemusta kun äiti toi kalenterin.
- No jee, joku prinsessa, sanoin.
- Ei siellä ollut muuta. Olisiksä halunnu jonkun hello kittyn? äiti kysyi.
- Joo en. Tää on ihan hyvä, vastasin ja avasin ensimmäisen luukun. Hello Kittyä kyllä inhoan.
- Jumalauta äiti! Täällä on joku kumi. tokaisin kun ensimmäisestä luukusta löytyi pyyhekumi.
- Ai, äiti sanoi.
- Eiku on täs suklaataki, sanoin kun avasin toisen luukun. Ihan hyviä suklaita muuten onkin.
Pitkä sepustus joulukalenteristani. Pitääkö näin vanhalla vielä olla kalenteri? xD Onhan se ihan kiva ja joku sanoi mulle että mä saan vielä olla pieni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti